Lopullinen tulokseni oli 90 ääntä YLE:n vaalikoneen mukaan! Ottaen huomioon, että olin ensi kertaa ehdolla (tuntematon kasvo) ja vaalibudjettini oli mainostuksen osalta alle 50 euroa, pidän tuota tulosta erittäin positiivisena! Olen kiitollinen jokaisesta saamastani äänestä ja noin ylipäätään siitä, miten nämä kuntavaalit kääntyivät Vihreiden voitoksi.

En itse yltänyt valtuustoon saakka. Olen hakenut kunnan luottamustehtäviä, joissa voin vaikuttaa vaalikampanjani aikana ilmoittamiani asioita, kuten parempaa julkista liikennettä, eläinten hyvinvointia edistäviä julkisia hankintoja ja Vantaan taloutta kohentavia investointipäätöksiä eteenpäin. Pidän blogini, Facebook-sivuni ja Twitter-tiliäni seuraavat ajan tasalla siitä, miten tämä asia etenee.

Tässä kohtaan haluan sanoa seuraavaa: Ei tämä vaaleihin pääty!

Aion jatkossakin pitää Hannan Hampaat jauhamassa ajankohtaisia asioita eläinten hyvinvoinnista, tasa-arvosta, koulutuksesta, terveys- ja sosiaalipalveluista, taloudesta ja muista tärkeistä yhteiskunnallisista aiheista!

bannu.jpg

Uudistin Hannan Hampaissa -bannerin vaalikampanjan jälkeiseksi ja samalla vähän keväisemmäksi. Vaihtelun vuoksi otin banneriin suosikkieläimeni täplähyeenan, sekä vähän kauniita vuoria ja rantaviivaa. Logonani toimiva sateenkaaritassu jatkaa myös mukana matkassa.

Mukavaa kevättä kaikille blogini lukijoille ja äänestäjille vielä kerran mitä nöyrin kiitos luottamuksestanne! :)

- Hanna Mäkinen, 15.4.2017